Op 26 en 27 december 2009 staat Darling Market in Rijswijk in het teken van Christmas Country Western. Twee dagen van 10.00 – 17.00 uur zijn er live optredens van bands, een DJ en er is volop gelegenheid tot line dansen en/of deelnemen aan workshops en er is een countrymarkt aanwezig.

De Countrymarkt biedt bezoekers de mogelijkheid ideeën en inspiratie op te doen en producten aan te schaffen. Het aanbod van standhouders is zeer gevarieerd en loopt uiteen van kleding, laarzen, hoeden, accessoires, art tot decoratie en muziek. Het zal de bezoeker tijdens een bezoek aan de Christmas Country Western aan niets ontbreken: bijna 3.000 vierkante meter in het teken van Country & Western.

Alle live optredens en de Countrymarkt vinden plaats in een aparte hal. Op het horecaplein ‘de BROODFABRIEK’ vinden de workshops plaats die worden begeleid door een DJ. De entreeprijs is maar €7,50 voor volwassenen en €3,- voor kinderen tot 12 jaar.

Wij bieden u de mogelijkheid om voor een aantrekkelijke prijs een stand te huren. Wanneer u een of meerdere standplaats(en) wilt reserveren, stuurt u een email

naar colsthoorn@darlingmarket.nl en u krijgt meer informatie en een inschrijfformulier toegestuurd.

Klik op de link om de plattegrond te openen: userdata/file/Plattegrond%20Country.pdf

Artiesten en bands Christmas Country Western

DADDY – O met JOS JONGELING (za)

MARY B (za en zo)

BLACKMAIL (za en zo)

STEEL HORSE (za en zo)

TRAILER ( za en zo)

TEXAS RENEGADE (zo)

RICHARD SCHNEIDER (zo)

Voor meer informatie over dit evenement kunt u terecht op onze website (http://www.grandebazaar.nl/artikelen/country_western.html).

Voor uw vragen of een standplaats reserveren op de Countrymarkt, kunt u een email sturen naar colsthoorn@darlingmarket.nl.

Tot ziens op het Christmas Country Western Weekend!