Iedereen met een passie voor zingen is welkom in De Zangstudio!

Heb je tot nu toe enkel onder de douche gezongen of wil je je zangtechniek bijhouden of perfectioneren? Kom lessen in de Haagse Zangstudio!

Wij bieden een jonge, enthousiaste en gediplomeerde docente die niet binnen de lijntjes lesgeeft maar jou de mogelijkheid geeft alles uit je stem te halen in de stijl die bij jou past. In een prettige zanglesruimte-aan-huis in hartje Den Haag krijg je zangles via de EVT methode, een wereldberoemde zanglesmethode gebaseerd op de wetenschappelijke benadering van de stem.

Jouw wensen en ambities staan centraal. Jij kiest het repertoire dat je wil zingen en werkt in een tempo dat bij jou past.

Tweemaal per jaar krijg je de kans je opgedane ervaring in de praktijk te brengen tijdens het leerlingenconcert. Een unieke ervaring die veel diepte geeft aan je zanglestraject!

Bovendien heb je bij De Zangstudio ook de mogelijkheid je zanglessen aan te vullen met muziektheorielessen (als voorbereiding op de toelatingsexamens van het conservatorium bijvoorbeeld) of om jezelf ook te leren begeleiden op de piano, zodat je in no time ook je eigen nummers ten gehore kan brengen!

Kom snel vrijblijvend proeflessen en ervaar zelf wat je kan leren in De Zangstudio! Mail naar mailnaar@andebrandt.nl of kijk op de website: zangstudio.andebrandt.nl!