Woningontruimen Den Haag maakt uw woning leeg en bezemschoon in Den Haag en omstreken.

Wij hebben een uitgebreide ervaring in het woningontruimen en bezemschoon opleveren van een woning na verhuizing, emigratie, overlijden of een andere reden. Wij kopen tevens goederen en meubels van u in. Tijdens het woningontruimen schenken wij bruikbare spullen een goede doel.

BEL VOOR EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE 070 – 215 88 23

WONINGONTRUIMEN DEN HAAG WERKT OOK IN DE VOLGENDE GEMEENTEN:

Rijswijk, Voorburg, Nootdorp, Leidschendam, Wassenaar(en zo ,Leiden, Delft.nog een rijtje..)

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN BIJ EEN WONING ONTRUIMING?

Wij bieden u een goede prijs voor goederen die nog een waarde hebben, zoals witgoed of antiek. Dat scheelt aanmerkelijk in de kosten!

Verwijderen van de inboedel. Omdat Woningontruimen Den Haag milieubewust werkt worden alle materialen gescheiden. Bruikbare meubelen en goederen worden gedoneerd aan goede doelen, zoals de weggeefwinkels in Den Haag. Wij zorgen ervoor dat uw spullen goed terecht komen!

Verwijderen en afvoeren van vloerbedekking, laminaat, vinyl, tapijttegels en ondervloer of lijmresten. Verwijderen van gordijnen, gordijnrails en lampen.

Verrichten van kleine reparaties zoals dichten van gaten, terugplaatsen van deuren of tussenwanden indien de materialen nog aanwezig zijn.

Als de woning een tuin heeft kan Woning Ontruimen Den Haag deze voor u opruimen. Zelfs een verfbeurt voor het tuinhuisje is mogelijk!

De meterstanden opnemen en doorgeven.

Woning bezemschoon opleveren

Woning schoonmaken

WONING ONTRUIMEN DEN HAAG, DE UITKOMST VOOR UW WONINGONTRUIMING!

Wij zijn werkzaam in HEEL Nederland!

Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte 070- 215 88 23 of stuur een E-mail naar info@woningontruiminghaaglanden.nl. Of bezoek onze pagina door hier te klikken.

Een afspraak met Woning Ontruimen Den Haag is altijd winst! Tijdens het gratis oriënterend gesprek kunnen wij u adviseren en worden uw wensen genoteerd. Dit verwerken wij in een gratis en vrijblijvende offerte waarin ALLES staat vermeld. U heeft dus geen verassingen achteraf!

Mvg

http://woningontruimendenhaag.com