Musical- en theater zanggroep Prestige is een ensemble met een grote ambitie! Hoewel we pas sinds eind 2008 bestaan willen we tot de beste uit de regio gaan behoren. De groep bestaat op dit moment uit twintig getalenteerde en ambitieuze zangers / spelers die keihard werken om deze ambitie waar te maken. Het repertoire bestaat uit bekende en minder bekende songs uit de wereld van de musical, die speciaal voor Prestige worden gearrangeerd door Richard Fitzhugh, de muzikaal leider.

Onlangs hebben we besloten de groep met maximaal 4 deelnemers uit te breiden om zo meer balans te krijgen in de samenstelling van het ensemble.

Daardoor hebben we plaats voor 2 tenoren en 2 sopranen (vanaf 18 jaar).

Ben je bereid keihard mee te werken om tot de allerbeste Theaterzanggroep in de regio te behoren en ben je in de gelegenheid thuis zelf de muziek in te studeren?

Spreekt dit je aan of heb je nog vragen? Reageer dan zo snel mogelijk door een mail te sturen naar info@prestigezanggroep.nl. Wij sturen je dan bijzonderheden rondom de auditie toe.

Eveneens word je in de gelegenheid gesteld om als voorbereiding op je auditie of ter kennismaking alvast een kijkje te nemen bij een repetitie van Prestige en mag je 2 keer meezingen. We repeteren op vrijdagavond in Leidschendam / Voorburg.

Ben je gewoon nieuwsgierig, surf dan even naar onze website www.prestigezanggroep.nl

Tot ziens bij een van onze repetities!