Bent u op zoek naar een ruime en luxe vergaderruimte ? zoek dan niet verder..

Sportcafé (kantine) in Den Haag/Wateringse Veld.

Een gezellig en sfeervol sportcafé voor jong en oud, met een totale oppervlakte van ruim 145m2 is er genoeg ruimte voor vertier. In deze nieuwe volksbuurt(2003) is de vraag groot naar een ontspanningplek. Het nabij gelegen winkelcentrum zorgt voor een goede klandizie. Sportcafe grenst aan een sporthal, waarbij u gegarandeerde omzet genegeerd gedurende het gehele jaar.

Indeling restaurant/café

Entree

Royale entree hal, , dames-herentoilet en invalidentoilet

Bar/café inrichting

Pepsi koelkast, heineken koelkast, caffitesse 400, 2 koelkasten (tafel-kort model) vloerverwarming, ventilatie systeem en airco, 3 zij-(nood)uitgangen. Het café beschikt over ca. 46 zitplaatsen in het restaurant, 15 plaatsen aan de bar, 10 plaatsen aan staan tafel, 20 zitplaatsen op het terras aan de voorzijde. Voorzien van nog eens 200 extra stoelen.

De inrichting is in een woord modern te noemen, zo hebben wij staan tafels met barkrukken maar ook comfortabele tafels en stoelen om lekker in weg te zakken en te genieten van een hapje en drankje. Zomers is het terras een echte publiekstrekker, vanwege een goede locatie op een plein kunnen mensen er lekker genieten van de zon.

Keukeninrichting

keuken, koeling en diepvriesruimte, opslag en afwasruimte (45m²).

Voorzien van combisteamer, 2 pits kookplaat toestel, 2 ingebouwde frituren 5.5 liter, ingebouwde sausbakken en grillplaat, 3 koel vries combinaties, 3 vrieskisten, 2 magnetrons RVS aanrecht en afzetbladen, keukeninventaris. Vet afscheider ingebouwd.

Pakeren is hier geen probleem, er zijn genoeg GRATIS parkeer plekken

Het café beschikt over een ruime goed ingerichte en geoutilleerde keuken.

Voor meer informatie en vraagprijs: 06 – 55 38 12 00