Op zondag 15 mei organiseert Roparun Team 137 Westland Olympus ’70 de “Bits & Bites Run, Fiets en Wandeltocht”. Er is voor de lopers en/of fietsers een mooie route van ongeveer 40 km uitgezet en voor de wandelaars een afwisselende route van ongeveer 20 km. Onderweg worden diverse lokale hapjes en drankjes verzorgd!

Voor de hardloop en/of fietstocht van 40 km bepaal je zelf welk deel je gaat hardlopen en welk deel je gaat fietsen. Ook de hele afstand hardlopen of de hele afstand fietsen is mogelijk. Deelnemen kan dus zelfstandig of met een team (in estafettevorm). Het is niet alleen een sportieve prestatie leveren voor het goede doel, maar ook een paar uur gezellig in de buitenlucht genieten met medesporters, collega‘s, vrienden of familie. Al met al een ideale manier om bijvoorbeeld met jouw bedrijf aan teambuilding te doen of de familiebanden aan te halen!

Ook aan de wandelaars is gedacht. Voor hen is een mooie route van ongeveer 20 km beschikbaar.

De start van beide tochten is om 10 uur vanaf Olympus '70, Sportpark “De Hoge Bomen” te Naaldwijk. De kosten bedragen € 15,00 per persoon. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 13 mei via onze website (www.westland-olympus70.nl). De opbrengst is voor de Roparun!